Game & app Design

We werken aan de mooiste games en beste Apps

Game en apps

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van mobiele apps en gamification-strategieën voor startups en zakelijke klanten. Onze ontwerpers en ontwikkelaars van game-apps zijn er om u te helpen bij het onderzoeken, de beste oplossingen te vinden, uw project te lanceren en u te adviseren wanneer u het nodig heeft.

ux, prototyping, design

Awards

We zijn door de Business Of Apps genomineerd als een van de beste app-ontwikkelaars in 2019.

Award
Game & App Development Agency

Werk je aan een revolutionaire mobiele game of app?

Wij kunnen u hierbij helpen! Onze gebruikersgerichte ontwerpbenadering en ervaring in de ontwikkeling van mobiele apps stelt ons in staat om zakelijke producten te creëren met gamified ervaringen en baanbrekende gebruikersbetrokkenheid.

Neem gerust contact met ons op via e-mail of telefoon, en we zullen uw goede ideeën omzetten in briljante projecten. We zullen u altijd een geheimhoudingsverklaring verstrekken om u volledige gemoedsrust te geven.

impact, drops, milk

Gaming app impact

Visueel en interactief gaming platform

Onze kwaliteit games en apps

Het hebben van alle informatie om te beslissen over de productstructuur en functies is van cruciaal belang. Daarom beginnen we met bedrijfsdoelen, gebruikersinterviews en concurrentieanalyse.
Het resultaat is een document met wireframes, gedragsbeschrijvingen, referenties en schattingen.

Productie

Geleid door het conceptdocument, produceert het team gedetailleerd ontwerp en gedrag van elke functie, code, kunst, muziek en andere elementen van het interactieve product. Iteratieve, flexibele workflow en continu testen verbeteren de initiële aannames.


Na vrijgave

Onze app-ontwikkelaars zetten hun werk voort na de wereldwijde release.

Door cycli van gebruikersacquisitie en data-analyse optimaliseren we de productprestaties. Er worden regelmatig inhoudsupdates uitgebracht om de gebruikersretentie te verbeteren.
Waarom zo belangrijk?

Door een gestructureerd idee op papier te hebben, kunnen risico’s worden beperkt door vroegtijdig testen. Een duidelijke visie maakt het mogelijk om de productiekosten met grotere precisie in te schatten. Met als resultaat een kwalitatief hoogstaand product.


Live game-operaties

Een mobiele app zonder marketing en een ondersteuningsteam zal waarschijnlijk niet slagen. Organische ontdekkingen in de App Store zullen lager zijn omdat de snelle ontwikkeling van mobiele platforms snelle aanpassingen vereist.