Wil je groter worden op instagram? Lees hier alle tips

Instagram volgers kopen? Veel volgers en veel likes. Velen dromen ervan. Zeker als je de beroemdheden ziet met duizenden tot miljoenen volgers. Je gaat je afvragen hoe de ‘influencers’ toch al die likes en volgers bij elkaar hebben gekregen in een relatief korte tijd. Zelf ben je wellicht ook al een tijdje bezig, maar op de een of andere manier wil het maar niet vlotten? Nou, daar is dit artikel voor. We gaan je helpen om in een snellere tijd meer likes en volgers te genereren. Daar zijn meerdere manieren voor, hier komen ze:

Hou je uitsluitend aan één niche
Een wat? Ja dat is Instagram taal. Het betekent zoveel als ‘hou je aan één thema’. Bijvoorbeeld een Instagram account over heerlijke gerechten. Of juist een over mode, of wat dan ook. Hou je bij dat ene thema, waarom? Mensen zoeken over het algemeen naar hun persoonlijke interesses. Bijvoorbeeld informatie over alles over Parijs. Als ze dan naast die ene foto van de Eiffel Toren een flink aantal foto’s zien van je huisdier, de pizza die je gisteren had besteld of een stel selfies, verlTen ze je profiel. Ze kwamen enkel voor dingen over Parijs. Hou je dus bij één niche en specialseer je daarin.

Denk na over hoe je fotos maakt en bewerkt
Zomaar even snel een foto maken en plaatsten met de eerste de beste filter gaat je ook geen succes brengen. Om echt op te vallen moet je ook als het op foto’s aankomt je eigen stijl vinden. En gebruik geen Instagram filters, dat ziet er meteen amateuristisch uit. Denk ook na over de compositie. Dus niet alleen zorgen dat jij of je product er goed op staat, maar denk ook aan wat er op de achtergrond van de foto gebeurt (Eiffel Toren op de achtergrond, bloemen op de achtergrond, een mooie muur enzovoorts). Zorg ook voor voldoende licht, anders wordt je foto flets en zal hij niet opvallen.

Instagram volgers kopen – Maak het jezelf makkelijk
Bovenstaande gaat je op termijn zeker meer likes en volgers opleveren, maar er is ook een snellere manier om dat te bereiken. Instagram volgers kopen Is iets wat stiekem aardig wat mensen op het platform doen. Het is anoniem en goedkoop. Voor enkele euro’s kun je al honderen volgers kopen, hetzelfde geldt voof likes. Het is natuurlijk niet helemaal de manier, maar het kan je juist dat ene zetje geven om alvast wat te groeien en wat meer likes te genereren. Mensen zijn namelijk ook eerder geneigd om een account te volgen en liken dat veel volgers en likes heeft.

Bekijk de mogelijkheden voor het kopen van volgers op www.likes-kopen.nl