office, flowers, apple

Weten wat je wil: Kies voor Maatwerk voor jouw website

Maatwerk website is essentieel als je een website voor jouw bedrijf wil die werkt. Het is de taak van goede webbouwers zoals Miller Digital om te weten welke website ideaal is klanten en hun publiek. Door maatwerk te leveren zorgen professionele webdesignbureaus ervoor dat een website aan alles voldoet. Toch is het voor veel mensen die een website willen moeilijk om de eerste stap te zetten. Soms zijn ze bang dat ze niet nauwkeurig kunnen beschrijven wat ze willen. Gelukkig hoef je geen techneut te zijn om jouw wensen helder over te brengen aan webbouwers. Wij geven daarom hier wat tips zodat jij duidelijk kan aangeven wat jij van je website verlangt.

Wat wil je precies van je maatwerk website? De manier om maatwerk te specificeren

Webbouwers moeten natuurlijk eerst weten wat je wensen zijn betreffende jouw site. Is het een compleet nieuwe website? Of wil je een update en nieuwe functionaliteit voor een bestaande website? Ben je misschien op zoek naar manieren om meer bezoekers naar jouw website te halen door iets aan te passen. Of is het een betere conversieratio die je zoekt? Een antwoord op een van deze vragen is al een geweldige eerste stap voor als je behoefte hebt aan maatwerk voor jouw website.

Een nieuwe website nodig? Denk dan aan deze zaken

Oké we weten nu dat je een nieuwe maatwerk website wil en we willen het maatwerkproces verder stroomlijnen. Een website kan namelijk van alles zijn. Van een simpele pagina met tekst tot een databasegestuurde, responsieve website, met betaalopties of een chatfunctie. Dus wat wil je precies voor jouw bedrijf? En dan is het tijd om deze woorden in je hoofd te halen: wie, wat, waarom, waar en hoe. Dus voor wie is je website bedoeld? Wat biedt je aan? Wat is het beoogde doel? Waarom zou de doelgroep jouw site willen bezoeken? En wat maakt jouw site uniek en waar komt het verkeer vandaan? Als ontwerpers deze dingen begrijpen, kunnen ze je helpen met de functionaliteit die je nodig hebt.

De specialisten van Miller Digital maken voor jou een website op maat!

Een updates van een bestaande website

Als het gaat om maatwerk voor een website die al bestaat is het goed om te weten waarom je een verandering wil. Dus waarom is een update in jouw eigen woorden nodig? Wat is het doel van de update? Wat wil je ermee bereiken? Eigenlijk is het best simpel. Maar het hebben van deze informatie maakt het proces sneller. Ook is het van belang voor bouwers om te weten wat blijft bestaan en wat anders moet. Ook kan het juist een kwestie zijn van het veranderen van de content in plaats van het ontwerp. Elke update vraagt dus om een andere soort maatwerk voor jouw site. Het kan dus zijn dat je heel verschillende soorten webdesigners of contentcreators nodig hebt voor deze stap.

Maatwerk voor als je meer verkeer voor je website wil hebben

Tot slot is er de wens van veel mensen om meer bezoekers te trekken. De vraag is dan wat je met je maatwerk website moet doen om op te vallen. Maar wat betekent dat eigenlijk? Wilt je gewoon het aantal verhogen? Of wil je meer nieuwe bezoekers of juist je bestaande klanten meer bieden zodat ze terug komen? Maatwerk is op dit vlak misschien wel uitgebreider dan alleen het ontwerpen of upgraden van je website. Hier speelt digital marketing ook een rol en social media marketing. Zo zie je dus dat er veel zaken zijn die ervoor zorgen dat jij het maatwerk krijgt dat je verdient.