Online tickets kopen

Is er binnenkort een groot evenement en heb je problemen met het vinden van tickets? Als dat het geval is, kunt u overwegen om naar eBay te kijken als een bron voor het vinden van tickets voor uw favoriete evenementen, concerten, sportwedstrijden en andere evenementen waarvoor een ticket is aangevraagd. Het enige waar u zich echter bewust van moet zijn wanneer u een manier zoals eBay gebruikt om kaartjes voor evenementen te kopen, is dat niet iedereen eerlijk is.

Voordat u uw zuurverdiende geld uitgeeft, wilt u er zeker van zijn dat u bij een eerlijke verkoper koopt, en tegelijkertijd wilt u er zeker van zijn dat u echte tickets ontvangt en dat ze zijn wat u zoekt wat betreft zitplaatsen gaat. Er zijn verschillende stappen die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat u krijgt waarvoor u betaalt.

Ervoor zorgen dat de tickets echt zijn

Het eerste dat u wilt doen, is de verkoper controleren. eBay biedt een geweldig feedbackprogramma voor verkopers en een beoordelingsprogramma waarmee je kunt beslissen of dit de verkoper voor jou is. Kijk naar hun geschiedenis, hebben ze al eerder kaartjes verkocht? Kijk naar hun feedback; waren ze snel en eerlijk met hun kopers? Hebben kopers gekregen waarvoor ze hebben betaald? Hier is het feedbacksysteem voor ontworpen. U wilt er zeker van zijn dat u iets koopt van iemand die feedback heeft met een algemene beoordeling van 97% tot 100%. Een of twee slechte recensies onder honderden is niet noodzakelijk een teken van slechte dingen die komen gaan.

De beschrijving moet ook zijn eigen verhaal vertellen. De beschrijving van de te koop aangeboden tickets moet u vertellen wanneer het evenement plaatsvindt, details over het evenement en waar de zitplaatsen zich bevinden. De naam van de locatie kan daar ook staan, die je dan laat weten waar de zitplaatsen zich bevinden met het oog op de plattegrond van de locatie.

Weet wat u moet betalen. De meeste mensen mogen het kaartje volgens de wet niet voor meer dan de waarde ervan tickets verkopen. Doe je huiswerk. Onderzoek het evenement zelf, de locatie en weet wat de prijzen zijn voor tickets voordat je gaat bieden.

Als er iets niet klopt of je nog iets moet weten, aarzel dan niet om de verkoper te schrijven. eBay biedt je een manier om contact op te nemen met de verkoper om vragen te stellen als je nog vragen hebt.

Sommige verkopers zullen ervoor kiezen om een ​​digitale of gescande foto van de daadwerkelijke tickets te uploaden. In sommige gevallen gaat het vergezeld van een ontvangstbewijs met het aankoopbewijs of een andere manier van authenticatie. Dit is ideaal, maar wordt niet altijd aangeboden, behalve in het geval van tickets die hoog geprijsd zijn.

Vertrouw tegelijkertijd op je onderbuikgevoel, als iets niet goed voelt, ga ervoor, je geweten weet het over het algemeen het beste. Ten slotte moet u ook een vertrouwde betaalmethode gebruiken, meestal PayPal of uw creditcard. PayPal biedt zogenaamde kopersbescherming, die u zou kunnen beschermen als er iets met de tickets zou gebeuren.