Branding van uw bedrijfslogo op een pen

Het brandmerken van uw bedrijf is nu meer dan ooit essentieel voor succes. Het brandmerken van uw bedrijfslogo op een pen is een geweldige manier om de naam van uw bedrijf bekend te maken voor het grootste aantal potentiële klanten en klanten. Het is nog nooit zo eenvoudig of goedkoper geweest om pennen met een bedrijfslogo op maat te bestellen die geweldige promotieartikelen zijn voor uw merkinspanningen.

Kwaliteitspennen worden goed ontvangen door consumenten

Iedereen houdt van een “giveaway”, en iedereen kan gebruik maken van een pen. Het hebben van een hoogwaardige, duurzame pen als gratis promotieartikel geeft uw doelgroep een geweldige manier om uw contactgegevens in een oogwenk te vinden, en kan ook de naam van uw bedrijf in hun gedachten zetten elke keer dat de ontvanger de pen oppakt. noteer een notitie of betaal een factuur. In tegenstelling tot sommige soorten gratis merchandise die door bedrijven worden uitgegeven in hun zoektocht naar merk- en bedrijfsherkenning, geeft een goed gemaakte pen die lang meegaat een enorme kans om uw merknaam of bedrijfsnaam in de gedachten van de consument.

Uw bedrijfslogo ontwerpen op een pen

Het ontwerpen van het type pen waar uw potentiële klanten en klanten het meest van zullen genieten en waarderen, begint met het kiezen van een eersteklas pen die vloeiend in gebruik is en goed schrijft. Denk bijvoorbeeld aan echte cross pennen. Zwarte inkt is de voorkeurskleur voor dit soort promotiepennen, hoewel blauwe inkt een goede tweede is. Het ontwerp van de promotie pen van uw bedrijf moet eenvoudig zijn en uw bedrijfsnaam, logo of motto bevatten, evenals een of twee manieren om contact met u op te nemen; U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw telefoonnummer en / of uw website of URL op te nemen. Dit lijkt misschien veel informatie om op één kleine pen af ​​te drukken, maar met moderne afdruktechnieken kunt u nogal wat tekst en afbeeldingen in een klein gebied passen. Houd de tekst waar mogelijk echter tot een minimum beperkt – u wilt niet dat de ontvanger van uw pen turen om de letters of het logo te zien die u voor uw ontwerp kiest.

Goedkope zakelijke pennen

In de afgelopen jaren was het voor de meeste bedrijven bijna onmogelijk om pennen als promotieartikelen te kopen. De recente markt is echter opengegaan voor waar zelfs het kleinste bedrijf met een klein budget uitstekend vervaardigde, duurzame en aantrekkelijke pennen met bedrijfslogo kan vinden die de bank niet kapot maken, maar toch een grote indruk maken op mogelijke klanten en klanten in hun product of het beoogde publiek van het bedrijf.